• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

SANPAP

Firma SANAP DOO Shkup në Maqedoni është themeluar në janar të vitit 2014 dhe është përfaqësues i kopanisë së njohur turke İpek Kağıt Eczacıbaşı.

Kompania İpek Kağıt Eczacıbaşı është lider në tregun turk dhe më gjerë dhe paraqet një sinonim për cilësi, inovacion dhe prodhimtari të prodhimeve të letrës me cilësi të lartë. Kompania është e njohur me markat e tyre Selpak, Solo, Silen dhe Servis, të cilës për përdorim shtëpiak dhe komercial ofrojnë një spektër të gjerë, cilësor dhe të volitshme të letrës tualeti, letër për fshirjen e duarve, faculetave, peçetave etj.

Përvoja shumëvjeçare ndërkombëtare, cilësia, çmimi i volitshëm, spektri i gjerë i produkteve, fleksibiliteti, orientimi drejt blerësit, si dhe komunikimi i drejtpërdrejtë dhe reagimi me kohë janë parimet themelore të punës sonë.

Themelimi i marrëdhënieve shumëvjeçare partnere me klientët tanë, rritja e kënaqësisë nga përdorimi i prodhimeve tona dhe kujdesi i vazhdueshëm për klientët, paraqesin synimi jonë në drejtim të realizimit të qëllimeve. 

 
Cilësi të cilës i besoni

DËRGIM

Për qasje maksimale ndaj prodhimeve të veta, kompania SANPAP ka zhvilluar një rrjet të gjerë distributiv, që mundëson shpërndarje të shpejtë dhe në kohë të prodhimeve të porositura, drejtpërdrejtë tek konsumatorët përfundimtar.

Që të ndihmon përdoruesve të vet, ekipi i kompanisë SANPAP ka kujdestari të organizuara dhe qasje me telefon gjatë fundjavave dhe festave.

Ekipi ynë profesional dhe i trajnuar për distribucion zhvillohet vazhdimisht dhe përkryhet me qëllim që të ofron shërbim cilësor dhe shpërndarje me kohë, kurse flota e veturave vazhdimisht rritet.

Sipas politikës së veprimit, kompania SANPAP bashkëpunon edhe me kompani që shpërndajnë prodhimet tona në rajon.

lexo më shumë

KUJDESI PËR PËRDORUES

Si mund të Ju ndihmojmë?

Dëshironi të informoheni për prodhimet tona?
Tel. për kontakt: +389 2 3116 628; +389 78 449 673
Posta elektronike: info@sanpap.com sales@sanpap.com

Dëshironi të porositni ndonjë prodhim prej neve?
Tel.për kontakt: +389 2 3116 628; +389 78 449 673
Posta elektronike: info@sanpap.com order@sanpap.com

Nuk jeni të kënaqur?
Tel.për kontakt: +389 2 3116 628; .:+389 78 377 967; +389 78 449 673
Posta elektronike: info@sanpap.com guelay.gestakovska@sanpap.com

Distribucion në ditët e rregullta të punës:
Tel.për kontakt: +389 2 3116 628; +389 78 449 673
Posta elektronike: info@sanpap.com order@sanpap.com

Distribucion gjatë fundjavave dhe festve:
Tel.për kontakt: +389 78 449 673; +389 78 448 702

lexo më shumë