Firma SANAP DOO Shkup në Maqedoni është themeluar në janar të vitit 2014 dhe është përfaqësues i kopanisë së njohur turke İpek Kağıt Eczacıbaşı.Kompania İpek Kağıt Eczacıbaşı është lider në tregun turk dhe më gjerë dhe paraqet një sinonim për cilësi, inovacion dhe prodhimtari të prodhimeve të letrës me cilësi të lartë. Kompania është e njohur me markat e tyre Selpak, Solo, Silen dhe Servis, të cilës për përdorim shtëpiak dhe komercial ofrojnë një spektër të gjerë, cilësor dhe të volitshme të letrës tualeti, letër për fshirjen e duarve, faculetave, peçetave etj.

Përvoja shumëvjeçare ndërkombëtare, cilësia, çmimi i volitshëm, spektri i gjerë i produkteve, fleksibiliteti, orientimi drejt blerësit, si dhe komunikimi i drejtpërdrejtë dhe reagimi me kohë janë parimet themelore të punës sonë.

Themelimi i marrëdhënieve shumëvjeçare partnere me klientët tanë, rritja e kënaqësisë nga përdorimi i prodhimeve tona dhe kujdesi i vazhdueshëm për klientët, paraqesin synimi jonë në drejtim të realizimit të qëllimeve. 

 
brend-photo brend-photo brend-photo brend-photo brend-photo brend-photo