Букасан® Тренди

Kodi i Produktit

  • #Bucasan®Trendy Т-464
Detergjent pastrimi

Средство за секојдневно чистење на санитарни простории

Përshkrimi :
Наменет за чистење на санитарни простории и киселински отпорни материјали. Може да се користи на ѕидни и подни плочки плочки, мијалници, тоалети, арматури како и хромирани и нерѓосувачки челични површини. Ефикасно отстранува бигор, урински камен, остатоци од сапун. Има пријатен мирис. За машинско и рачно чистење.

vlera pH:

Konteiner:

Sasia

PRODHIME TË NGJASHME