• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

САНПАП

Фирмата САНПАП ДОО Скопје во Македонија е основана во јануари 2014 год. и е застапник на реномираната турска компанија İpek Kağıt Eczacıbaşı.

Компанија İpek Kağıt Eczacıbaşı е лидер на турскиот пазар и пошироко и претставува синоним за квалитет, иновација и производство на висококвалитетни производи од хартија.

Компанијата е препознатлива по своите брендови Selpak, Solo, Silen и Servis, кои за домашна и комерцијална употреба .нудат широка, квалитетна и ценовно поволна палета на тоалетна хартија, хартија за бришење на раце, салфетки, хартиени марамчиња и сл. 

Меѓународното долгогодишно искуство, квалитетот, поволната цена, широкиот асортиман на производи, флексибилноста, ориентираноста кон купувачот, како и непосредната комуникација и брза реакција се основните начела на нашето работење.

Создавањето на долгорочни партнерски односи со нашите клиенти, зголемување на задоволство од користењето на нашите производи и контиунирана грижа за клиентите, претставуваат наш стремеж во насока на реализација на нашите цели. 
 
page image
Квалитет на кој му верувате

Испорака

За максимална достапност на своите производи , компанијата САНПАП има развиено распотранета дистрибутивна мрежа, која омозвожува брза и навремена достава на нарачаните производи директно до крајните потрошувачи.

За да им се излезе во пресрет на своите корисници, тимот на компанијата САНПАП има организирани дежурства и е телефонски достапен за време на викенди и празници.

Нашиот професионално обучен тим за дистрибуција постојано се развива и усовршува со цел квалитетна услугата и навремена испорака а нашиот возен парк е во постојан пораст. Согласно политиката на делување, компанијата САНПАП соработува и со фирми кои регионално ги дистрибуираат нашите производи.

прочитај повеќе

Грижа за корисници

Како може да Ви помогнеме?

Сакате да се информирате за нашите производи?
тел. За контакт: +389 2 3116 628
моб. +389 78 449 673
е-маил: info@sanpap.com sales@sanpap.com

Сакате да нарачате некој од нашите производи?
тел. За контакт: +389 2 3116 628
моб. +389 78 449 673
е-маил: info@sanpap.com order@sanpap.com

Не сте задоволни?
тел. За контакт: +389 2 3116 628
моб. .:+389 78 377 967; +389 78 449 673
е-маил: info@sanpap.com guelay.gestakovska@sanpap.com

Испорака во редовни работни денови:
тел.За контакт: +389 2 3116 628
моб. +389 78 449 673
е - маил: info@sanpap.com order@sanpap.com

Испорака за време на неработни денови:
тел.За контакт: +389 78 449 673; +389 78 448 702

прочитај повеќе