• ВИЗИЈА
Да станеме водечка компанија во земјата и во регионот, препознатлива по квалитетни производи, професионална услуга, навремено да одговараме на барањата на потрошувачите и секогаш да одиме чекор напред во препознавањето на нивните желби.
 • МИСИЈА
САНПАП е компанија која нуди производи со исклучителен квалитет и традиција.
Преку континуираната грижа за вработените, со многу посветеност, одговорност, квалитет и интегритет во работењето создаваме дополнителни вредности за нашите партнери , кои се во центарот на нашето внимание и секојдневно ја оправдуваме нивната доверба и лојалност.
 • ЦЕЛИ
Наша основна цел е да дадеме најдобра услуга и производи со највисок квалитет на нашите купувачи
Континуирано се трудиме да се прилагодиме на потребите на нашите купувачи, притоа создавајќи дополнителна вредност за сите корисници на нашите производи.
 • КОРПОРАТИВНИ ВРЕДНОСТИ
  • Фокусираност и одговорност кон клиентите
  • Грижа за вработените и можност да им се обезбеди кариера полна со нови предизвици
  • Квалитетни производи и професионална услуга
  • Грижа за животната средина
 

 

brend-photo brend-photo brend-photo brend-photo brend-photo brend-photo