Категории

Опрема за чистење - Чистење на подни површини

#EMT 40
Категорија: Опрема за чистење

Држач за навлака за џогер - 40 cm

#EMT 50
Категорија: Опрема за чистење

Држач за навлака за џогер - 50см

#5741
Категорија: Опрема за чистење

Држач за навлака за џогер - 40см

#5751
Категорија: Опрема за чистење

Навлака за џогер-микрофибер 50см

#5840S
Категорија: Опрема за чистење

Навлака за џогер-памучна 40см

#5742
Категорија: Опрема за чистење

Навлака за џогер-микрофибер со абразив 40см

#5752
Категорија: Опрема за чистење

Навлака за џогер-микрофибер со абразив 50см

#5850S
Категорија: Опрема за чистење

Навлака за џогер-памучна 50см

#P1140V
Категорија: Опрема за чистење

Алуминиумска рачка