Категории

Опрема за чистење - Чистење на стаклени површини

#P00135
Категорија: Опрема за чистење

Држач со шина - 35см

#PA0035
Категорија: Опрема за чистење

Алу држач за ваљак - 35см

#78235
Категорија: Средства за чистење

Навлака за ваљак - 35см

#W001130
Категорија: Опрема за чистење

Кофа за алат

#R00403
Категорија: Опрема за чистење

ЖИЛЕТИ

#P2200
Категорија: Опрема за чистење

Алуминиумска рачка 2м