Рефил Ауто Клин - бегонија

Шифра

  • #HK310-1203
Освежувач на ВЦ-школки-Hygiene Auto Kleen

Рефил Ауто Клин - бегонија

мирисна нота:
Еукалиптус и јасмин

денови на траење:
30-180

Тежина:
300 мл.

Опис:

Количина

Слични производи