30.03.2016

Тематски ден во организација на агенција „Марили“ - „Здравјето и убавината во функција на современата жена“

Агенцијата „Марили“ оваа година по втор пат на 30.03.2016 го организираше тематскиот ден „Здравјето и убавината во функција на современата жена“  во „Холидеј Ин“ – Скопје. Тематскиот ден вклучуваше...
09.12.2015

Збогатена понуда на салфетки

Задоволство ни е да ве информираме за проширувањето на нашата понуда  со нови салфетки  во неколку различни бои и со димензија  од 40х40 cm и 33х 33 cm.     
17.10.2015

ТЕХНОМА 2015

Во рамките на својата промотивна агенда,  САНПАП ја искористи можноста  дел од своите производи да претстави на 41. Meѓунaрoдeн сaeм нa мeтaлургиja, електроника, енергетика, нeмeтaли, грaдeжништвo, об...
20.09.2015

„СКОПЈЕ КРЕАТИВА 2015“

Овогодинешниот фестивал за креативни индустрии „СКОПЈЕ КРЕАТИВА 2015“ во организација на ЈУ Конгресен Центар „Александар Македонски“ и под  покровителство на Град Скопје се одржа во период од 16.09.20...
21.03.2015

„Виенски бал 2015“ повторно во Скопје!

На 21 март, во хотелот „Александар Палас“, традиционално, по 16-ти пат се одржа Виенскиот бал во Скопје, во организација на здружението за културна соработка „Јохан Штраус”, а под покровителство на ам...
brend-photo brend-photo brend-photo brend-photo brend-photo brend-photo