Рефил за освежувач за ВЦ-школка – багрем

Шифра

  • #HK310-1206
Освежувач на ВЦ-школки-Hygiene Auto Kleen

Рефил за освежувач за ВЦ-школка – багрем

мирисна нота:
Mango

денови на траење:
30-180

Тежина:
300 ml.

Опис:

Количина

Слични производи