Рефил за освежувач за ВЦ-школка – камелија

Шифра

  • #HK310-1204
Освежувач на ВЦ-школки-Hygiene Auto Kleen

Рефил за освежувач за ВЦ-школка – камелија

мирисна нота:
Мандарина/портокал

денови на траење:
30-180

Тежина:
300 ml.

Опис:

Количина

Слични производи